NAViS Powerstore kommer att anordna Navisturen” på snöskoter med start i Luleå (Sunderby Skoterstuga 10/3-18 kl 08.00) och med slutdestination Kronogård Vilmarksanläggning. Väl framme i Kronogård är det ett späckat program med trevligheter där man kan provköra skotrar och lyssna på livemusik och äta gott i vårsolen. Det är första gången det körs men tanken är att det kan bli en tradtion.

Hela upplägget bygger på att skotrar ansluter fritt efter vägen och åker tillsammans från Luleå-Sävast-Klöverträsk-Älvsbyn-Vistträsk-Vidsel-Storforsen-Kåbdalis för att slutligen anlända till Kronogård Vildmark.
Det här passar både de som vill åka snabb ledkörning som för de som vill ta det lite lugnare. Efter vägen kommer det att finnas hamburgare/korv/kaffe mm som skoterföreningarna säljer. Söndag är avslutning och då åker man gemensamt hemåt efter en helg med många fina minnen och nya bekantskaper.

– Vi hoppas att verkligen att det blir bra uppslutning på detta arrangemang som  vi nu kör för första gången. Tanken och ambitionen är att det skall kunna bli en årlig tradition med en härlig långtur på skoter, avslutar Ronny Rönnberg på NAViS Powerstore. Det gäller att vara ute i god tid då antalet platser på anläggningen är maximerat till 80 personer.

Pin It on Pinterest